Kom i gang med BingAds

Ved hjælp af BingAds annoncering har i nu mulighed for at modtage segmenterede og målrettet potentielle kunder på jeres webside igennem topplaceringer på MSN/Bing.

BingAds annoncering

BingAds annoncering er de betalende BingAds annoncer i højre side af deres søgeresultater, dette er præcis her vi kan placere jeres Bing annoncering med start allerede imorgen.

BingAds annoncering skaber nye kunder her og nu!

Om i formidler biler, huse, sko eller serviceydelser betyder praktisk talt ingenting, vi bruger alle de værktøjer Bing stiller til rådighed i BingAds programmet, så i får det antal potentielle kunder i ønsker - bestiller, og som vel at mærke søger efter det i tilbyder.

Med Google Adwords markedsføring på nettet, kan i se frem til fornyet kunde tilgang og salg, fra det øjeblik vi starter jeres kampagne.

Effektiv markedsføring på nettet

Om det skal være danske, tyske eller svenske besøgende i ønsker, eller kun ønsker besøg fra stor København eller Århus er helt op til jer, alle besøg Bing leverer igennem jeres kampagne kan regions bestemmes, og maksimalt målrettes til jeres produkt, service eller tjenesteydelse, ud fra de søgeord og sætninger vi udvælger i samarbejde med jer.

Vi formidler alle aspekter af jeres Bing annoncering, så alt hvad i skal gøre er, at servicere jeres nye kunde grundlag.

Skal vi snakke?

Giv os et kald eller en hurtig mail, aftal et møde eller bare kig forbi til en god kop kaffe.


Kontakt
(45) 30 55 00 01